September 1

Nilssons avvecklar efter mer än 100 år

Nilssons har efter mer än hundra år i Grästorp bestämt sig för att avveckla det mesta av butiken. Under hösten kommer butiken vara öppen några dagar i veckan (se tiderna här). Vissa delar av sortimentet kommer att tas över av andra butiker och en annan butik kommer att ta över som ombud för kemtvätten. Vissa varor säljs ut i butiken och annat säljs alltså i partier till andra företagare. Dessutom kommer det troligtvis bli en liten butik kvar som kommer att hålla öppet vid speciella tillfällen.

“Det känns lättare att ta beslutet när man vet att Grästorparna inte blir utan garn och sybehör” säger Kristina Brandt som nu ska börja arbeta heltid som länshemslöjdskonsulent i Skaraborg.

Handarbetskaféerna fortsätter torsdagar ojämna veckor fram till jul men öppettiderna kan komma att ändras efter hand.