July 14

Tack till alla som kämpade i Skaraborgskampen!

InstaCollage_1531592276000

Jul eller juli? I tisdags var det Grästorps tur att ställa upp i Skaraborgskampen med @p4skaraborg_!
Ett av uppdragen bestod i att samla ihop ett luciatåg med minst en Lucia, fem tärnor och fem stjärngossar som skulle sjunga Luciasången. Stort tack till Lions som lånade ut sina Lucialinnen och alla som ställde upp i tåget!

IMG_20180714_200803_230

Vi fick också till uppgift att samla in minst 50 dammsugare vilket vi lätt ordnade dock med en viss marginal upp till de 201 solstolar som Falköpingsborna samlade in.

Ett av de fasta inslagen i år är att publiken ska bygga högsta möjliga torn av brädlappar i olika format och det klarade Roger och Yngve med flera galant!

Laget som bestod av Robert Baldinger, Linda Esseholt Hermansson och Kristina Brandt klarade alla frågorna i frågesporten med lite hjälp från publiken.

DSC_7945

Linda lyckades få ner en kubb i kubbspelet, Robert slog ett fantastiskt rekord med hopprepet (i strumplästen) och Kristina lyckades tralla fram melodierna i karaoken så pass att alla tre låttitlarna och två artister sattes.

InstaCollage_1531592671000

Vi lyckades inte klå Falköping men vi leder över både Essunga och Lidköping. Kan vi hålla oss kvar på andraplatsen och kliva upp en bit från fjolårets sjätteplats? Det återstår att se men stort tack till alla som ställde upp för Grästorp!