Grattis till alla vinnare!

InstaCollage_1507909269000

För alla er som undrar hur det har gått i tävlingarna den senaste tiden kommer här resultat i två av dem!

Rätt svar i Ljusjakten var Grästorpshöst! Bland alla de rätta svaren som kom in lottades tre vinnare fram. Vi säger grattis än en gång till Kristina Sjöberg,  Mattias Svahn och Birgitta Andersson som vann var sin bricka fylld med vinster från våra medlemsbutiker.

I samband med Järnvägsjubileet kunde man också tävla om brickor genom att gissa hur många knappar som fanns i vår burk. Rätt svar var 363 och Kristina Hansson och Ulla Gunnarsson var närmast och fick var sin bricka!

Vi hoppas ni alla ska ha glädje av vinsterna. Vi ses i butikerna i höst!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top