100-årskalas på ICA

ICA 100 år!!!!!

InstaCollage_1505817692000
På lördag är det stort tårtkalas på ICA Supermarket här i Grästorp mellan 10-14! Ica firar 100 år och vår lokala butik bjuder givetvis på Grästorpsbakelsen från Café Nordstan!! Det ska ju vara lokalt!!

InstaCollage_1502717682000

1917 startade ICA Sverige i Västerås och här i Grästorp har man funnits sedan 1975  på samma plats. Det finns drygt 1200 ICA butiker i Sverige.

ica_tecknad

“Under åren har det ju varit om- och tillbyggnad i butiken och vi är så glada över att vi fick en större entre med tillhörande post- och spelbutik. Det kommer givetvis även i fortsättningen hända saker kring butiken. Vi kan avslöja att en uppfräschning av fastigheten är på gång!! Då vi ej äger fastigheten så har vi länge haft önskemål och samtal med fastighetsägaren om just detta och äntligenär det på gång” berättar Maria Agnelöf för oss.

IMG_6971

I år firar de dubbelt upp då Sören Angelöf varit Ica handlare i 30 år! De kommer givetvis finnas på plats i butiken för att fira både ICA Sverige och ICA här i Grästorp. Varmt välkomna till oss hälsar ICA Supermarket Grästorp.

IMG_6970

Vi i Grästorp Handel hälsar givetvis och gratulerar och önskar dem lycka till under de kommande åren!

 

.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top