Sticka och fika!

DSC_6529

Nu när hösten kommer är det många som längtar efter att plocka fram stickorna eller virkkroken. Vill du sticka och fika tillsammans med andra handarbetsintresserade är du välkommen att hänga med på Stickkaféerna här i Grästorp.

måndagar från klockan fyra ungefär börjar caféet på Café Nordstan. Du tar med ditt handarbete och köper vad du själv vill till fikat (från en slät kopp kaffe till bullar, kakor och bakelser till varma mackor och pajer). Tiderna är lite flytande så om du inte hinner dit till klockan fyra eller inte kan stanna till stängning klockan sju så är det inget problem.

Torsdagar i ojämna veckor samt den första torsdagen i månaden är det Stickkafé på Nilssons hem för textil från klockan fyra. Samma sak där, du kommer och går de tider som passar dig. Här hålls caféet i samarbete med NBV som ordnar fika. Kaffe eller te och mackor kostar 25 kronor.

Välkommen att sticka tillsammans på Café Nordstan och på Nilssons hem för textil.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top