October 11

Inspirationskväll på Algots

Den 20 oktober kan du gå till Algots och få lite extra inspiration inför hösten! Du får god mat och dryck, modevisning, fina erbjudanden, en goodiebag och möjlighet att vinna fina priser på din entrébiljett som du köper från någon av de medverkande.

kvadrat-inspalgots

Det var Veronica på Din ögontjänare som för en tid sedan fick idén att samla ihop några av butikerna här i Grästorp till en härlig inspirationskväll nu när hösten kommer i en rasande fart. De andra butikerna var med på noterna och en dag bokades in för eventet. Några dagar senare annonserade banken ut sin Magnus Carlsson-kväll just den dagen och därför flyttades inspirationskvällen till den 20 oktober för att alla ska ha möjlighet att vara med!

Så ta nu chansen att pigga upp dig lite i höstmörkret och köp en biljett!