stannadladagarna-puff
November 15

Stanna och handla-dagar 22-25 november

22-25 november slår vi i Grästorp Handel ett extra slag för den lokala handeln och välkomnar dig till våra butiker! Vi skapar lite extra aktiviteter i butikerna, bland annat är det Tjejkväll på Järnia den 22 november och kvällsvisning på Axima den 23 november. Information om fler aktiviteter kommer efter hand men du kan vara säker på att få känna doft av glögg och pepparkaor, höra prassel av julpapper och möta glada färger lite var stans i våra butiker de här dagarna.

stannadladagarna-puff

Varför ha en svart fredag, när man kan ha en färgglad vecka?

Njut av glöggdoft och vintersns färger hos dina lokala handlare. När du handlar i Grästorp fär du inte bara personlig sevice, du hjälper samtidigt till att hålla samhället levande. Här kan du läsa “sju skäl att handla lokalt”, sju saker som kan vara viktiga att tänka på nu när julhandeln drar igång. Vi ses under de färgglada dagarna!